Om mig

Om mig

Velkommen til min blog på refugiet Garden of lemons i det sydlige Spanien.

Jeg elsker at lave mad. Og at lave mad og at rejse på én og samme tid er at leve for mig.

Faktisk har mit liv altid været fyldt med mad, og jeg elsker køkkener, duftene, farverne, lydene og stemningerne og alt der opstår når der laves mad og alle sanser stimuleres.

Bloggen skriver jeg på fra Andalusien. Efter mange år i København som klassiske musikere tog min kæreste og jeg springet og flyttede hertil i efteråret 2016 for at opbygge et kulturelt retreat i et af de smukkeste områder syd for Granada. Et sted hvor maden og måltidet er højt prioriteret, og hvor især grøntsagerne har en meget høj stjerne i køkkenet. Vi laver nu masser af mad til daglig, til venner og til alle de gæster vi har på kurserne på refugiet Garden of lemons.

Se ind på www.garden-of-lemons.com

 

Jeg har altid lavet mad og husker stemninger og dufte som sigtelinier og nedslag af lykke. Som dreng husker jeg mig altid lykkelig i køkkenet, omkring bordet, på fødevaremarkeder og på rejser, – når diskussionen om mad og ingredienser gik højt.

 

 

 

 

Det at spise har altid været højdepunkter, og da vi i nogle år boede i Frankrig og Italien blev mad og måltider ført til nye højder. Nu er køkkenbasen rykket til det sydlige Spanien og Andalusien, og du vil i opskrifter og indlæg finde inspiration fra hele middelhavsregionen inklusive de nordafrikanske lande, mellemøsten, Frankrig, Italien blandet op med en nordisk lyst og temperament. En helt igennem herlig kombination.

Nos vemos en la cocina!