Grøn uge på Garden of lemons

I sidste uge var der fuld knald på farver og smage på refugiet!

Vi har stadig en grøn energi siddende i kroppen efter en uge med yoga og vegansk mad , – og jeg tror vi alle oplevede en uge, hvor emotionel yoga, vegansk mad, et smukt sted og et smukt  landskab  gjorde en masse godt for os.

For mig er det også en ny verden der åbnede sig af smagsoplevelser og visuelle oplevelser. Det har været en ægte øjenåbner at researche og eksperimentere i køkkenet, og det har været eventyrligt at stå med grydeskeen og kokkerere og bruge af hele frugt- og grønsagsbatteriet. 

Kig ind i opskrifter under “grønne retter“, “supper“, “desserter” og “spisekammeret, krydderier” for ideer fra den grønne uge på Garden of lemons.6 thoughts on “Grøn uge på Garden of lemons”

 • Kære Henrik
  Tak til jer begge for dejlige grønne oplevelser ude og inde. Jeg har mange dejlige oplevelser og sanseindtryk med hjem.
  Jeg ser frem til at forsøge at genskabe dine fantastiske retter hjemme.
  Kh. Dorthe

  • Kære Dorthe tak for din dejlige hilsen – det glæder os så meget at læse. Vi glæder os allerede til et gensyn med dig i foråret. Og jeg er i fuld gang med at prøve nye retter….Hilsen Henrik

 • Kære Henrik
  Tak for en vidunderlig uge med så mange dejlige smagsoplevelser
  Jeg vil gå igang herhjemme også og lave nogle af dine retter
  Stort knus og kram fra Linda

  • Kære Linda vi har været så glade for at se dig her, og det glæder mig meget at maden har inspireret dig. Jeg har nydt at arbejde med alle grøntsagerne, krydderurterne, farverne, Sender dig et kærligt kram. Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *